VISA Mastercard JCB American Express PayPal

Köpvillkor

Allmän information

Företagsnamn: VillaHus ApS
Företagsform: Privat aktiebolag
CVR-nr: 39 18 64 54
Adress: Marielundvej 45D, 2730 Herlev, Denmark
Telefonnummer: +45 6915 8085
Etableringsår: 1999

Betalning

På www.villahus.se kan du betala med Dankort, Visa, Master Card, American Express, PayPal eller banköverföring. Ingen avgift tas ut för betalning på webbshoppen. Beloppet dras först från ditt kort när varorna skickas från VillaHus. Ett större belopp än det du har godkänt vid köpet, kan aldrig dras.

Leverans

På VillaHus har vi valt att distribuera via PostNord och GLS, eftersom dessa företag har visat sig vara de leverantörer som har störst kundnöjdhet. Vi lovar att skicka dina varor senast dagen efter att du beställt dem så att du har din beställning 2-3 dagar senare. Om du har beställt en vara som är slutsåld, måste den först beställas hem, vilket vanligtvis tar 4-5 veckor. Vid beställningsvaror drar vi beloppet från ditt konto först när varan har kommit i lager och vi har skickat den till dig. 

60 dagars ångerrätt

När du handlar på VillaHus har du:

  • 60 dagars returrätt på standardvaror
  • 14 dagars ångerrätt på beställda varor
  • Ingen returrätt på ytbehandlade varor

Returer

Du måste returnera din beställning till oss utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du vill ångra ditt köp. Du står för kostnaden för att returnera varan. Vid retur är du ansvarig för att varan packas ordentligt så att den inte skadas innan den når oss. Du har ansvaret för varan från den tidpunkt du har artikeln hos dig.

Returnera paketet med PostNord och kom ihåg att spara kvittot så att ditt paket är försäkrat på väg tillbaka till oss - dvs. använd leveransnumret (Track & Trace).

Vi accepterar inte returpaket från andra distributörer och vi hämtar inte heller paket som skickas till postombud. Vi tar inte ansvar för retursändningen. Paketet skickas på eget ansvar och du är således ansvarig för varan tills det att den når oss. 

Varans skick när du retunerar den

Du är endast ansvarig för försämring av varans värde, som beror på annan hantering än vad som är nödvändig för att bestämma artikelns egenskaper och hur det fungerar. Med andra ord kan du undersöka artikeln på samma sätt som om du undersökte den i en fysisk butik, men inte ta den i direkt bruk. Om artikeln har undersökts på ett annat sätt än vad som beskrivs ovan, anser vi att den använts, vilket innebär att du vid återkallelse av köpet endast får del eller inget av köpbeloppet tillbaka. Detta beror på varans kommersiella värde. Om vi ​​bedömer att det är nödvändigt att polera objektet dras 350 SEK när ditt belopp återbetalas. Om varan ska garvas på nytt dras 250 SEK från din återbetalning.

Återbetalning av inköpsbeloppet

Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis tillbaka det belopp du har betalat till oss. I tillfälle av en värdeminskning som du är ansvarig för dras detta från köpbeloppet.

Om du utnyttjar din ångerrätt kommer vi att återbetala alla betalningar som mottagits från dig (men inte extra kostnader om du har valt en annan leveransform än den standardleverans vi erbjuder). Detta måste dock göras utan onödigt dröjsmål och senast efter 14 dagar från det datum då vi fick ett meddelande om ditt beslut att ångra ditt köp.

Vi gör en återbetalning med samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen, såvida du inte uttryckligen har godkänt något annat. Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi har mottagit varan, om du inte tidigare har tillhandahållit dokumentation för att du har returnerat den.

Det tar vanligtvis 7-14 arbetsdagar från att vi mottagit och behandlat din retur. Du kommer att få ett returkvitto via e-post när din retur har behandlats i vårt lager. Beloppet återbetalas inom 14 dagar efter mottagandet av ditt returpaket.

Beställda varor

När det gäller en beställningsvara som vi har hämtat hem, återbetalar vi inte beloppet utan erbjuder dig istället en tillgodokvitto som du fritt kan använda för allt annat i vår webbshop eller i vår fysiska butik.

Om du ångrar köpet måste varan skickas till:

VillaHus
Marielundvej 45D
2730 Herlev
Denmark

Vad ska jag skicka tillbaka?

Du måste bifoga en kopia av orderbekräftelsen. Observera! Vi accepterar inte paket som skickas med postförskott.

Om det är något fel med varan (reklamationsrätt)

När du handlar på www.villahus.se har du naturligtvis 24 månaders reklamationsrätt. Det innebär att du antingen kan reparera, byta, få pengarna i retur eller ett sänkt pris beroende på den specifika situationen. Det är naturligtvis ett krav att klagomålet är motiverat och att bristen inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende.

Hur snabbt ska jag reklamera?

Du måste klaga inom en "rimlig tid" efter att du har upptäckt defekten hos varan. Om du klagar inom rimlig tid efter att felet upptäcktes kommer klagomålet alltid att vara i rätt tid.

Vi återbetalar rimliga fraktkostnader

Om klagomålet är motiverat återbetalar vi naturligtvis dina (rimliga) fraktkostnader.

Varan skickas till:

VillaHus
Marielundvej 45D
2730 Herlev
Danmark
Lägga märke till. (ditt beställningsnummer)

Vi behöver följande information när du skickar varan till oss

När du returnerar varan, vänligen ange så detaljerat som möjligt vad problemet är. Observera! Vi accepterar inte paket som skickas med postförskott eller liknande.

Kom ihåg att varan alltid måste skickas tillbaka väl inpackad. Se till att få ett leveranskvitto så att vi kan återbetala dina fraktkostnader.

Vad gör vi med din personlig information (personuppgiftspolicy)

För att du ska kunna ingå ett avtal med oss ​​på www.villahus.se behöver vi följande information:

  • Namn
  • Adress
  • E-post

Vi registrerar din personliga information i syfte att kunna leverera dina varor till dig. Den personliga informationen registreras hos VillaHus och lagras i fem år, varefter informationen raderas. När personlig information samlas in via vår webbshop, ser vi till att det alltid görs genom ditt uttryckliga samtycke, så att du får information om exakt vilken information som samlas in och varför.

Anställda på VillaHus har tillgång till den information som registreras om dig. Information som skickas till www.villahus.se överförs inte och säljs inte på något sätt till tredje part, och vi registrerar ingen personlig känslig information.

Som registrerad hos VillaHus har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt att få insikt i vilken information som registreras om dig, eftersom vi naturligtvis följer personuppgiftslagen. Förfrågningar i samband med detta riktas till VillaHus via vårt kontaktformulär.

Rätt att överklaga

Om du vill överklaga ett beslut måste du hänvända dig till vår e-post: kontakt@villahus.dk eller vårt telefonnummer: +45 6915 8085. Om vi ​​inte lyckas hitta en lösning kan du lämna in ett klagomål till Forbrugerklagenævnet, förutsatt att villkoren för detta är uppfyllda.

Adressen är:
Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Danmark


Telefon: +45 4171 5000
Måndag - torsdag kl 9.00 - 16.00
Fredag ​​9.00 - 15.00

VillaHus profile: Remodeling & residential design | houzz

VillaHus

Privatlivspolitik Cookiepolitik